Zakelijke taalles

Zakelijke taalles

Zakelijke taalles

Taal brengt u verder! De zakelijke taallessen van Werk-Taal-Contact zijn bedoeld voor arbeidsmigranten en expats. Ook zijn ze bij uitstek geschikt voor bedrijven die hun medewerkers in groepen Nederlandse les willen aanbieden. Veel van de cursisten werken op bedrijven in technische sectoren.

Werkt u in Nederland, maar spreekt u Hongaars of Engels? Of heeft u werknemers die de wens hebben om Nederlands te leren? Werk-Taal-Contact helpt u de Nederlandse taal (beter) spreken, verstaan, lezen en schrijven. Dat maakt het op het werk, in contact met collega’s, een stuk eenvoudiger.

maatwerk

Maatwerk

De zakelijke taallessen zijn op maat. Dat betekent dat het aanbod wordt afgestemd op uw wensen of op de doelstellingen van de werkgever. U kunt kiezen uit privétaallessen (een-op-eenbegeleiding) of in een groep, op locatie of online. De inhoud van de lessen wordt besproken bij het intakegesprek. Het niveau van de lessen is vanaf A0 tot B2.

De inhoud van de lessen en het lesmateriaal sluiten aan op de lesvraag en het niveau van de cursisten. Zo is het mogelijk om op verschillende niveaus in te stappen, voor beginners en gevorderden. Er zijn verschillende lesmethodes. De lessen zijn technisch (VCA) gericht en/of op basis-Nederlands, voor betere communicatie op de werkvloer. Zo wordt de taalbarrière tussen collega’s verkleind.

maatwerk

Ook VCA

Uw docent Zsanett Viranyi heeft een VCA-certificering (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers). Dat maakt het mogelijk de werkwijzen, bedrijfsprocedures en protocollen uit te leggen in het Engels of Hongaars. De opgedane kennis van VCA en de uitleg daarvan in de moedertaal verhoogt de kwaliteit op en van het werk.

Interesse? Neem contact met ons op.

Klik op onderstaande button

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"c4728":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"c4728":{"val":"hsla(var(--tcb-main-master-h, 210), var(--tcb-main-master-s, 77%), var(--tcb-main-master-l, 54%), 1)"}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"c4728":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Mail ons
__CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit__
__CONFIG_local_colors__{"colors":{},"gradients":{}}__CONFIG_local_colors__