Taal voor particulieren

taalles voor particulieren

Taal brengt je in contact! Woon je in Nederland, maar spreek je Hongaars of Engels? Werk-Taal-Contact helpt je om de Nederlandse taal (beter) spreken, verstaan, lezen en schrijven. Dat maakt het dagelijkse leven en contacten leggen met anderen een stuk eenvoudiger.

Maatwerk

Het is aan jou of je graag lessen privé volgt of in een groep. Je volgt de lessen een-op-een thuis, op locatie of online. De lessen zijn bedoeld voor volwassenen. Er zijn verschillende lesmethodes. De inhoud ervan hangt af van jouw behoeften en wordt besproken bij het intakegesprek. Als je nog maar net in Nederland bent, ligt als beginner de nadruk op alledaags basis Nederlands. Ben je al wat meer thuis in de Nederlandse taal, dan gaan we bijvoorbeeld in op grammatica. Het niveau van de lessen is vanaf A0 tot B2.

Ook voor specifieke opdrachten, zoals training voor sollicitaties en coaching voor extra taalzekerheid, is Werk-Taal-Contact het juiste adres. Docent Zsanett Viranyi is zelf vanuit Hongarije naar Nederland gekomen, als arbeidsmigrant. Cor Ypma is docent Nederlands en geeft sinds 2017 les aan vluchtelingen en expats die Nederlands willen leren.

Interesse? Neem contact met ons op.

Klik op onderstaande button

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"c4728":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"c4728":{"val":"hsla(var(--tcb-main-master-h, 210), var(--tcb-main-master-s, 77%), var(--tcb-main-master-l, 54%), 1)"}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"c4728":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Mail ons
__CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit__
__CONFIG_local_colors__{"colors":{},"gradients":{}}__CONFIG_local_colors__