Over de docenten

Nederlands leren is leren leven in Nederland

Het team van Werk-Taal-Contact bestaat uit Zsanett Viranyi en Cor Ypma.

Zsanett Virányi-d’Hooghe

Zsanett Virányi-d’Hooghe

Eigenaar

Zsanett Viranyi-d’Hooghe komt uit Hongarije. Als coach en docent wijst ze anderstaligen de weg in Nederland. Als arbeidsmigrant heeft ze ervaring in het opbouwen van een leven in Nederland. Daarom weet ze hoe belangrijk het is om in het dagelijks contact en op het werk de taal te beheersen.

Zsanett studeerde scheikunde en gaf les op een universiteit in Hongarije. Twaalf jaar geleden kwam ze naar Nederland, voor werk in de industriële sector. Haar hart ligt bij het lesgeven en de technische achtergrond komt hierbij goed van pas.

Cor Ypma

Cor Ypma

Docent Nederlands

Cor Ypma is docent Nederlands Nt2 en geeft les aan vluchtelingen en expats uit allerlei landen. Cor gaf zes jaar les op de basisschool en sinds 2017 aan niet-Nederlanders die de taal willen leren.

Hij maakt trajectplannen en begeleidt naar examens A2 tot B2. Cor spreekt goed Engels en maakt gebruik van verschillende lesmethodes, vanaf niveau A0 tot B2.

Interesse? Neem contact met ons op.

Klik op onderstaande button

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"c4728":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"c4728":{"val":"hsla(var(--tcb-main-master-h, 210), var(--tcb-main-master-s, 77%), var(--tcb-main-master-l, 54%), 1)"}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"c4728":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Mail ons
__CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit__
__CONFIG_local_colors__{"colors":{},"gradients":{}}__CONFIG_local_colors__